Saturday, April 26, 2014

My BB Cream......

Ramai yang tanya,mcm mne muka aku bleh xde masalah...muka licin...aku pakai produk pe??hahaha..kadang2 nak tergelak pown de...mmg laa penjagaan muka tue salah satu faktor kulit muka tue licin n xde masalah,but benda yang paling2 power dlm hidup aku supaya muka tue nmpk flawless je kan...BB CREAM!!! Heee...yup..BB Cream...benda wajib yg harus ada dlm handbag aku..if,mmg malas tahap cipan nk makeup muka yg sememeh nie,gne je BB cream...settle masalah..hahahaa.. BUT!!!pemilihan BB cream tue pown perkara yg memeningkan...byk dh BB cream yg ak try,tpi yg paling menambat hati aku,satu je...produk from Skin79...