Saturday, April 26, 2014

My BB Cream......

Ramai yang tanya,mcm mne muka aku bleh xde masalah...muka licin...aku pakai produk pe??hahaha..kadang2 nak tergelak pown de...mmg laa penjagaan muka tue salah satu faktor kulit muka tue licin n xde masalah,but benda yang paling2 power dlm hidup aku supaya muka tue nmpk flawless je kan...BB CREAM!!! Heee...yup..BB Cream...benda wajib yg harus ada dlm handbag aku..if,mmg malas tahap cipan nk makeup muka yg sememeh nie,gne je BB cream...settle masalah..hahahaa.. BUT!!!pemilihan BB cream tue pown perkara yg memeningkan...byk dh BB cream yg ak try,tpi yg paling menambat hati aku,satu je...produk from Skin79...






Why Skin79??...well,mostly BB Cream yg ak cbe,(ok..sye mmg pengguna tegar BB Cream..dri umur awal 20-an,ak mmg dh menggunakan BB Cream..almost 5 years ak dh gne BB cream nie..)ok,back to the earlier point,kenapa Skin79?


First,aku suka BB Cream Skin79 nie,ia xberminyak..buat kulit nmpk shining n flawless..pas tue BB Cream nie gak melembapkan kulit muka,tambah lagi UV protection dgn SPF 25,plus memutihkan kulit kita and wrinkle free...tue yg nmpk awet muda tue..heee :p 


Second, ak xragu2 dgn kandungan bahan produk nie..ak check ye sblm gne..ak search setiap isi kandungan bahan yg dia letak dlm produk nie..and, Alhamdulillah,xmeragukan.. Pas tue, Skin79 nie mmg sesuai buat kulit org Asia,mcm kulit kita nie..terdedah kat cuaca panas..Color dia pown menarik..Pink,Gold,Purple,Orange.Green..Of Course,setiap color nie de function tersendiri and warna cream pown berbeza.. Pendek kata mmg pilihan NO 1 punya laa..ak suh member2 try gak BB Cream nie,and dowg pown suka dgn hasil BB Cream Skin79 nie..heee...promote lak :D 


Kat Malaysia,mungkin produk Skin79 baru nk popular,tpi kat tempat lain,dia mmg dh popular..mat saleh pown dh sibuk2 pkai produk Skin79 nie...kira HOT saler la kat website..Skin79 nie produk korea..so,spe2 yg giler k-pop ke,running man ke,hero n heroin korea mcm ak nie,sure try nye..heee...produk kecantikan dari korea mm
g terbaik..mne x nye,org2 korea semua gila makeup..hahaha...So,pe tunggu g,try la sekarang..GO and GRAB now!!!

No comments:

Post a Comment